Prijatelji sajta

Mashineria

AGREGATI ZA STRUJU, DIZEL AGREGATI ZA STRUJU, TRAKTORSKI GENERATORI, PUMPE ZA VODU I MULJNE PUMPE

Sigurna Kupovina Online Shop

Online prodavnica

Mister potrčko

Dostava svega što Vam je potrebno na područiju Beograda

KGB Akadamija

NAJKVALITETNIJI INTENZIVNI KURSEVI KNJIGOVODSTVA U SRBIJI

Agregati za struju

Agregati za struju Mashineria doo zastupnik renomiranih evropskih proizvođača agregata za struju Fogo Agregaty i Europower generators, u svom asortimanu raspolaže agregatima za struju koji su se do sada pokazali kao vrlo efikasni i kvalitetni uređaji.

Otkup bele tehnike

Vršimo otkup ispravnih ili neispravnih veš mašina, televizora, šporeta, zamrzivača, frižidera i ostale proizvode bele tehnike. Kao i otpadno gvozdje, lim, obojene metale (bakar, mesing, aluminijum, olovo, prohrom), elektromotore, transformatore, bakarne i aluminijumske kablove, stare menjače od automobila.

Servis mobilnih telefona i računara

Bavimo se prvnestveno brzim i isplatljivim popravkama mobilnih telefona i laptop računara. Vreme je jedan od najbitnijih faktora u današnjem društvu, zato se i trudimo da svaki uradjaj na servisu dijagnostikujemo, popravimo i vratimo vlasniku u što kraćem periodu. Radimo servis svih vrsta mobilnih telefona

ASV Pack - Novi Sad

A.S.V. PACK je osnovana 2015.godine kao firma koja se bavi proizvodnjom mašina za pakovanje, automatizacijom sistema uz inovatan pristup napredne tehnologije i znanja.